Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

1000f2615156627es1tczvmaozmuyehyluhuahrtn3ptun90052.jpg
FR, Jiráskova 3, Litomyšl kontakt

Univerzita Pardubice, Fakulta restaurování vypisuje nové výběrové řízení, a to na středu 

24. ledna 2024

Toto výběrové řízení je pouze na mobility, které se mají odehrát v letním semestru AR 2023/2024 a mají být realizovány do 30. června 2024. 

Další výběrové řízení na zimní semestr proběhne v červnu 2024. Pokud se v letním semestru chcete vydat na Erasmus+ mobilitu, dejte prosím do 24. 1. 2024 vědět emailem, případně se zastavte za Mgr. Janou Tmejovou.

Vaše mobilita by měla být samozřejmě plánována s nějakým záměrem a mít určitý výstup.

U akademických mobilit důvodem výjezdu může být bližší seznámení se se studijními plány tamní univerzity a úmysl v budoucnu pomoci našim vyjíždějícím studentům sestavit Learning agreement, monitoring celkového zajištění pro studenty (možnosti ubytování apod.), propagace UPCE na místě mobility či navázání nových kontaktů. Podmínkou je odučení 8 hodin. 

Vyzýváme ale také ostatní neakademické zaměstnance, aby možnost výjezdu v rámci programu Erasmus+ využili. 

Pravidla pro zaměstnaneckou mobilitu Erasmus v AR 2023/2024 

Nově tento akademický rok platí, že pokud zaměstnanec nepojede, mobilita se škrtne a zaměstnanec se musí přihlásit znova. Mobility se nebudou přesouvat do dalších semestrů a let. Obvyklou a doporučenou délkou mobility, kterou UPCE financuje z rektorátních zdrojů, je mobilita v délce 1 týdne, tj. 5 dní s pracovní aktivitou, nebo 4 dny mobility a 1 den na cestu. V příloze naleznete platnou výši příspěvků na pobytové a cestovní náklady.

Zaměstnanec může vyjet pouze jednou během jednoho AR. Toto opatření má zamezit opakovaným výjezdům jednoho člověka a umožnit výjezdy více lidem. Pokud budou chtít akademičtí pracovníci vyjet do zahraničí vícekrát v jednom akademickém roce, musí vyjet z jiných zdrojů.

Níže jsou odkazy na intranet, kde najdete všechny aktuální informace.

Výukový pobyt | Univerzita Pardubice (upce.cz)

Školení | Univerzita Pardubice (upce.cz)

Mgr. Jana Tmejová